Cum motivează Andreea Bălan absența lui George Burcea în fața Ellei, fata cea mare: „Le ajut sa treacă peste”

 

Despărțirea dintre Andreea Bălan și George Burcea a demolat familia frumoasă pe care și-au construit-o în timp. Și chiar dacă artista a încercat ca cele mici să nu fie afectate de absența tatălui lor, odată cu mutarea din locuința familiei, Ella, fata cea mare a început să realizeze că părintele ei nu mai este în preajmă, atât de des, ca de obicei.

Andreea Bălan s-a confesat prin intermediul unui vlog încărcat pe canalul ei de YouTube și a dezvăluit cum reușește să mascheze lipsa lui George Burcea, atunci când este întrebată de Ella: “Unde este tati?”.

Vedeta a mărturisit că deocamdată Ella, care este în vârstă de trei ani, nu poate înțelege încă ce reprezintă un divorț, astfel că atunci când sesizează că tatăl său nu este în preajmă ca de obicei, Andreea Bălan îi spune că „tati lucrează”.

Mai mult decât atât, artista a dezvăluit că odată cu plecarea lui George Burcea din sânul familiei, nu a făcut nimic altceva decât să se joace cu cele mici și să le ofere tot felul de activități ca să le ajute să treacă peste această perioadă.

Când vor divorța?

Din cauza pandemiei de coronavirus, Andreea Bălan și George Burcea au fost nevoiți să pună pe pauză planurile de divorț. Odată cu ridicarea stării de urgențe, cei doi se vor prezenta în fața judecătorului, unde se vor stabili termenii și condițiile în ceea ce privește programul de vizită pe care îl va avea George Burcea, cât și implicarea financiară în viața fetițelor sale.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest