Cum o ajută Tj Miles pe Francisca în viața de cuplu: „Fiecare dintre noi are crize, are probleme”

 

Tj Miles și Francisca au făcut o serie de dezvăluiri din viața personală, în cadrul unui interviu exclusiv acordat Antena Stars.

Tj Miles și Francisca au oferit un interviu la dublu, exclusiv pentru Antena Stars, în care au furnizat o serie de detalii din intimitatea vieții de cuplu. Artistul a explicat cum o ajută pe Francisca atunci când aceasta are nevoie, cum își impart cei doi sarcinile casnice.

 

„Să fiu sincer, noi suntem așa de balansați ca și cuplu, că fiecare dintre noi se supără pe rând, fiecare dintre noi e gelos, fiecare dintre noi are crize, are probleme, zile bune, zile și mai rele. Suntem normali. (...) Ea gătește, eu o ajut. Dacă ea face mâncare, eu strâng. Ea bagă la spălat, eu le scot”, a mărturisit Tj Miles, pentru Antena Stars.

 

De partea cealaltă, Francisca a spus ce apreciază la partenerul ei și cum povestea lor de iubire merge atât de bine. „La el, pe primul loc, nu că nu crede în iubire, dar atâta timp cât există doar iubire și nu există loialitate și nu există respect, iubirea aia e degeaba, adică e fix praf în ochi”, a spus Francisca.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest