Cum o împacă Armin Nicoară pe Claudia Puican, după ce s-a spus că ar avea o relație cu Georgiana Lobonț

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, Armin Nicoară a declarat că nu vrea să vorbească despre acest subiect, deoarece se supără nașa lui, Georgiana Lobonț, pe el. Cântărețul a mai precizat că nu își dorește să intervină în acest subiect.

„Crede-mă că nu pot să vorbesc deloc. Vorbeam până acum dacă era ceva, dar nu pot să vorbesc deloc. Nu am voie să vorbesc despre subiect. În primul rând, mă cert cu nașa Georgiana și nu sunt în măsură. Nu vreau să fie cu supărare, dar nu vreau să mă bag deloc”, a precizat cântărețul.

Întrebat dacă e bine cu Claudia, soția lui, artistul a spus că da, iar acum face sacrificii mari pentru căsnicia lui. Așadar, el o ajută în casă pe soția lui, pentru că nu-și dorește să facă doar ea ce trebuie în locuință.

„Da, suntem bine! Chiar acum mi-am dat seama că trebuie să o ajut în casă. Am început să strâng hainele, să le scot de la spălat. Fac toate cele, pentru că am văzut că ea face foarte multe pentru mine, adică s-a dus în piață, a făcut cumpărături și mi-am dat seama că trebuie să o ajut și eu, pentru că și azi dimineață s-a trezit cu mine să mă ducă la analize”, a mai adăugat el.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest