Cum reacționează soția lui Marian Cozma când admiratoarele vor poze cu artistul: „Treaba este foarte bună”

 

Olimpia nu-l scapă deloc din ochi pe bărbatul său, pe care-l însoțește la toate evenimentele. Ce face atunci când Marian Cozma este asaltat de fane.

 

Marian Cozma și Olimpia sunt împreună de aproape două decenii, perioadă îndelungată în care partenera artistului a reușit să facă față cu brio alaiului de fane care-i dau târcoale artistului. Olimpia nu ratează niciun eveniment al soțului ei, iar atunci când admiratoarele cer poze cu cântărețul, soția acestuia se transformă în fotograf!

 

„Nu-i nicio problemă. Eu le fotografiez, sunt fotograf. Care vine, face poză, pleacă și treaba este foarte bună”, a mărturisit Olimpia în cadrul unui interviu la dublu acordat de aceștia pentru Antena Stars.

 

Marian Cozma s-a declarat un familist convins, spunând că-și încarcă bateriile doar în preajma soției lui: „Este împreună cu mine mereu. Suntem împreună la toate evenimentele, pentru că ea se ocupă de partea foto, iar eu de partea muzicală și nu prea scap singur și nu avem probleme (...) Noi suntem mai tot timpul împreună, chiar și atunci când eu cânt și în sezon mă odihnesc și după ieșim la plimbare, cu treabă. Sunt împreună cu familia și mă susține. M-am obișnuit așa, să nu ies singur”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest