Cum reacționează soțul Loredanei Groza, de fapt, la avansurile pe care le primește artista din partea bărbaților

 

Loredana Groza încă este un nume sonor în industria muzicii românești, iar asta pentru că mereu a știut să se reinventeze atunci când a fost cazul, astfel menținându-se în topuri decenii la rândul. Însă la pachet cu celebritatea, vin și multe alte lucruri, care uneori pot afecta viața profesională. Căsătorită de mai bine de 22 de ani, artista pare că are relația perfectă, dar întrebarea este: Cum reacționează soțul ei, de fapt, atunci când primește fel și fel de avansuri din partea bărbaților?  

Deși mulți ar spune că este imposibil să te bucuri de o carieră de succes și să ai și o familie închegată, iată că Loredana Groza este exemplul viu că se poate. Artista este pe piața muzicală de zeci de ani, dar are și o căsnicie minunată de mai bine de 22 de ani.

Vedeta a dezvăluit că secretul unui mariaj longeviv se bazează foarte mult pe respect și încredere. Iar atunci când soțul face parte din aceeași industrie în care activezi, atunci lucrurile devin și mai simple.

”Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc.”, a declarat Loredana pentru viva.ro.

Cât despre cum reacționează soțul Loredanei Groza atunci când artista primește felurite declarații de dragoste și avansuri din partea bărbaților, vedeta a mărturisit că faptul că nu este gelos în niciun context, a făcut-o să se mărite cu el.

„Din fericire, nu, și asta a contat și în momentul în care m-am decis să îl iau de bărbat!” a mai spus Lori.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest