Cum reușește Anca Serea să aibă o siluetă de invidiat după șase nașteri

 

Anca Serea a dezvăluit secretele unui trup de invidiat, într-un interviu exclusiv pentru Antena Stars. Vedeta, mamă a șase copii, a vorbit despre cum reușește să se mențină în formă, dar și despre plăcerile vinovate pe care le are.

Anca a recunoscut că, în tinerețe, obișnuia să se înfometeze și să aibă o alimentație dezechilibrată. Totuși, după ce a trecut prin probleme de sănătate, a înțeles că somnul și alimentația corectă trebuie să fie o prioritate. "Indiferent de orice, somnul și alimentația corectă au devenit prioritatea mea", a spus Anca.

Deși nu îi plac dulciurile, Anca a mărturisit că are plăceri vinovate. Brânza este unul dintre alimentele preferate ale vedetei, dar încearcă să o consume în cantități controlate și cu mai puțină grăsime. În general, preferă gustul sărat și acru și încearcă să mănânce cât mai sănătos.

"Da, nu mănânc aproape niciodată nimic dulce, dar sunt norocoasă din acest punct de vedere, mai degrabă prefer gustul sărat şi acru, decât dulcele, zahărul îl elimin aproape complet. (...) Plăcerea vinovată ar fi brânza, pe care încerc să o controlez ca şi cantitate de grăsime, pentru că mi-au ieşit, din păcate, nişte trigliceride mărite, foarte mărite şi nu ar fi fost normal, dar, da, îmi plac foarte mult, dar nu lactate, doar brânza, în general, şi pe asta încerc să o controlez şi să mănânc mai puţin şi cu o cantitate redusă de grăsime, iar plăceri vinovate, mi se întâmplă rar să mănânc câte o amandină sau savarină, dar după aceea încerc să mănânc ceva foarte sănătos.", a mai spus Anca Serea la Antena Stars

Anca a subliniat importanța de a fi optimist și pozitiv în viață și a învățat să treacă peste momentele dificile. "Eu, de-a lungul vieții, am avut mai multe momente în care nu am fost bine cu mine, dar peste care am reușit să trec cu bine", a adăugat vedeta.

În concluzie, Anca Serea reușește să se mențină în formă prin alimentație sănătoasă, somn adecvat și atitudine pozitivă. Plăcerile vinovate sunt rare, iar brânza rămâne un aliment preferat, dar consumat cu moderație.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest