Cum reuşeşte Andreea Marin să fie mereu frumoasă şi fericită? Vedeta a dat răspunsul cu sinceritate

 
+2 click pentru
galerie

În această seară, a avut loc un eveniment deosebit, în cadrul căruia este sărbătorită femeia... şi nu numai femeia, ci şi frumuseţea ei. Cine altcineva ar fi putut fi amfitrionul unei astfel de întâlniri, dacă nu una dintre cele mai frumoase prezenţe din showbiz-ul autohton,  și anume Andreea Marin.

Vedeta a povestit cu zâmbetul pe buze despre secretele ei de viaţă şi despre cum reuşeşte să fie mereu frumoasă şi fericită.

"Cred că ne face bine să ne complimentăm din când în când. Dar haideţi să fim sincere, am 40 de ani, cred că la această vârstă frumuseţea vine din interior, vine din echilibru, vine din faptul că suntem împăcate cu noi înşine, pur şi simplu. Dacă descopăr ceva ce îmi face mie bine, spun şi altora. Nu sunt genul de om care să îşi ţină secretele în buzunarul lui, nu văd de ce aş face-o, avem o singură viaţă şi ideea e să trăim frumos. În primul rând trebuie să mănânci sănătos, să te întorci la rădăcini, trebuie să faci mişcare şi să iubeşti," a mărturisit Andreea Marin, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Urmăriţi întreaga declaraţie a Andreei în materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest