Cum reușește Daniela Gyorfi să își mențină silueta cu ciocolată și vin roșu: „Mai scap și la o pizza”

 

Daniela Gyorfi este una dintre vedetele pentru care vârsta este doar un număr. Artista arată incredibil la 51 de ani, iar acum a dezvăluit secretul siluetei sale de vis.

Daniela Gyorfi le dă clasă puștoaicelor de 20 de ani. Aflată la vârsta de 51 de ani, artista are 49 de kilograme și 1, 64 m înălțime. Extrem de mulțumită de felul în care arată, cântăreața a oferit câteva trucuri cu ajutorul cărora nu pune niciun kilogram în plus.

Pe lângă faptul că este extrem de atentă la ce mănâncă, Daniela Gyorfi apelează și la proceduri de întreținere, printre care împachetări cu ciocolată și cu vin roșu.  

Fac împachetări cu vin, la 70 grade, stau 45 de minute. Topește celulita, te întinerește și are mare impact asupra pielii. Am mai făcut și împachetări cu ciocolată, dar nu au dat așa randament ca cele cu vin roșu (n.r. vinul roșu este tonifiant, antioxidant, remodelant, regenerativ, anticelulitic, relaxant, exfoliant). Fac tratamente corporale o dată pe săptămână. Nu sunt exagerate, ci de bun simț, în general vacuum și diverse împachetări!”, a povestit Daniela Gyorfi.

Trișează și ea câteodată

Adepta unui stil de viață sănătos, Daniela Gyorfi a marturisit că sunt zile când mai „păcătuiește” și mănâncă o pizza sau o porție de clătite. Dar atâta timp cât episoadele nu sunt dese, silueta ei nu are de suferit.

„Am grijă la dietă, la ce mănânc. Mănânc multe fructe, legume, salate multe în perioada asta, pește, fructe de mare. Mai scap și la o pizza, îmi plac și mie clătitele, cartofii prăjiți, mai mănânc și paste câteodată, dar nu zi de zi. Sunt zile în care mănânc și zile în care nu mănânc!”, a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest