Cum reușește implantul dentar să îți schimbe viața?

 

Oricine poate pierde un dinte. Se întâmplă în câteva secunde, fie un accident la sport sau o căzătura, iar dantura poate avea de suferit. Astăzi soluția este una fericită, pacienții își recapătă zâmbetul larg fără a fi afectată calitatea vieții lor.

Implantul dentar este folosit cu succes în întreaga lume și a făcut fericiți nenumărați pacienți. Este un corp mic din titan care are rol de rădăcină, el se integrează în maxilar fără ca pacientul să resimtă ulterior vreo diferență. Această rădăcină artificială primește coroana alcătuită conform dinților naturali ai pacientului. Astfel, aspectul estetic este impecabil.

Implantul dentar, cea mai buna soluție

Un implant dentar nu se bazează pe dinții adiacenți sănătoși, nu există riscul așadar de a îi afecta. Un implant dentar imită anatomia rădăcinii dintelui natural, astfel încât maxilarul și gingia se modelează corespunzător.

Pacientul primește un dinte nou care arată și se comportă la fel cu cel natural. Nimeni nu va realiza diferența, nici măcar persoana în cauză.

Implantul dentar - recăpătarea încrederii în sine

Implantul dentar te ajută să te simți tu bine cu tine, pentru că îți permite să mănânci, să râzi, să zâmbești fără nici cea mai mică rezervă, fără durere și fără griji. Acest lucru este datorat faptului că implanturile dentare arată și se simt ca dinții adevărați. Te simți confortabil în orice situație.

Spre deosebire de protezele dentare care se scot din gură pentru a fi curățate, implantul dentar nu aduce nicio schimbare în viața ta. Este permanent acolo asemeni dinților naturali. Periajul este la fel, mănânci, bei fără ca implantul dentar să necesite vreo atenție suplimentară.

Implantul dentar oferă naturalețe. Dat fiind faptul ca nu este doar o coroană așezată pe deasupra, este inclusiv o rădăcină artificială cu rol de susținere, întreg ansamblul funcționează pe principiul dintelui natural. Daca tu nu vei spune, nimeni nu va ști că ai un implant dentar.

Nu este niciodată prea târziu pentru a îți îmbunătăți calitatea vieții cu un implant dentar. Te ajută să arăți și să te simți bine, să îți recâștigi stima de sine și să ai o calitate mai bună a vieții.

Implanturile dentare reprezintă standardul de îngrijire pentru înlocuirea dinților lipsă. Investeste într-un zâmbet fericit și sănătos pe viață! 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate