Cum să ai buze moi şi catifelate în sezonul rece? Citeşte câteva sfaturi interesante şi utile

 

În sezonul rece, mai ales atunci când temperaturile scad sub 0 grade, pielea are nevoie de îngrijire suplimentară. Atât cea de pe faţă, cât şi cea de corp, dar nu trebuie să uiţi nici de buze.

Pielea de pe buze este poate mai sensibilă decât cea de pe faţă la temperaturile scăzute şi drept urmare trebuie să îi acorzi o îngrijire specială.
Nu este de ajuns doar să foloseşti un balsam de buze, pentru ca acestea să fie mereu protejate.

Măcar o dată pe săptămână este indicat să le exfoliezi pentru a îndepărta stratul de celule moarte şi pentru evita crăparea lor.

O soluţie foarte simplă şi naturală este să amesteci o linguriţă de miere cu una de zahăr şi să îţi freci buzele timp de câteva minute. Dacă ai miere deja zaharisită este şi mai bine, pentru că nu trebuie să mai adaugi zahăr.

Un alt truc foarte simplu este să le masezi din când în când cu puţin ulei de măsline extravirgin, care le va hidrata intens.

Nu uita să te dai cu un balsam de buze de fiecare dată când ieşi din casă şi înainte de a te da cu ruj, dar şi seara îniante de culcare, pentru ca acesta să acţioneze în timpul nopţii. Iarna, încearcă se eviţi pe cât este posibil rujurile mate şi cele foarte rezistente, mai ales dacă ai buzele sentibile, pentru că acestea pot usca excesiv pielea. Optează pentru rujuri hidratante şi glosuri.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest