Cum să ai un ten luminos pe timpul iernii? Iată un ritual de îngrijire complet, pentru ca pielea să facă faţă frigului

 

A venit sezonul rece şi este important să avem mai multă grijă de ten, pentru că pielea de pe faţă este foarte sensibilă la frigul de afară, iar hidratarea este esenţială. Iătă cum arată un ritual de îngrijire a tenului complet, care va ajuta pielea să devină mai luminoasă.

Primul pas este să vă curăţaţi foarte bine pielea cu o loţiune de faţă şi să folosiţi apă caldă pentru a vă deschide porii.

Apoi, realizaţi o mască dintr-un ou, două linguri de miere şi zeama de la o lămâie. Se amestecă toate aceste ingrediente, după care se aplică pe faţă cu ajutorul unei pensule. Această mască are efect puternic hidratant, iar în acelaşi timp ajută la videcarea semnelor şi a coşurilor, în cazul unui ten gras.

Faceţi şi un scrub pentru buze dintr-o lingură de zahăr şi una de miere. Acest amestec îl aplicaţi pur şi simplu de degetele pe faţă.

Se lasă masca să acţioneze aproximativ 10 minute, după care se spală cu aceeaşi loţiune de faţă cu care v-aţi spălat iniţial.

Acum pielea este pregătită pentru hidratare. Aplicaţi o cremă hidratantă de zi pe faţă, care eventual să aibă şi un factor de protecţie solară şi nu uitaţi de hidrartare pielii din jurul ochilor, pe care o faceţi cu o cremă specială pentru această zonă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest