Cum să alegi husa perfectă pentru un telefon nou?

 

Telefonul inteligent este o investiție pentru fiecare dintre noi. De grija pe care o arăți în utilizarea și păstrarea aparatului depinde în mare măsură perioada în care te vei bucura de serviciile lui. Faptul că îl purtăm în permanență cu noi expune telefonul mobil unor potențiale accidente. Zgârieturile, praful sau șocurile provocate de căderi sunt doar câteva dintre evenimentele neplăcute care îl pot deteriora până la distrugere. Pentru a prelungi durata de viață a telefonului, una dintre primele măsuri de siguranță este aplicarea foliei pentru ecran și îmbrăcarea aparatului într-o husă protectoare. Pe BrandGSM.ro găsești huse pentru telefoane de calitate superioară la cele mai bune prețuri, compatibile cu cele mai multe modele de smartphone.

Ce model ți se potrivește cel mai bine?

Producătorii de accesorii pentru telefoanele mobile încearcă să acopere o paletă cât mai diversă de gusturi. Modelul cel mai potrivit pentru husa telefonului tău este acela care îi ușurează manevrabilitatea în orice condiții. Scopul husei este să-ți protejeze aparatul, fără a te împiedica în utilizarea lui acasă, în spațiul unde lucrezi sau în mașină. Husele de tip book-cover sau flip-cover îmbracă întregul telefon într-un material de protecție și se deschid asemenea copertei unei cărți. Aspectul este elegant, însă dacă folosești telefonul cu aplicație de navigație în mașină va fi destul de greu de așezat pe parbriz, pe bord sau în grila de ventilație, în suporturile speciale. Unele modele au și buzunare pentru carduri, cărți de vizită sau documente de identitate, ceea ce le face și mai atractive în mediul de afaceri. 

Un alt tip de husă flip este S-View, care are unul sau mai multe decupaje pe coperta frontală, oferind acces la informații cu privire la dată, oră sau apeluri ratate și posibilitatea de a prelua sau respinge apeluri. Tot flip sunt și unele huse active, care au notificări cu ajutorul unor LED-uri ascunse ușor de personalizat. 

La fel de practice și utile sunt husele bumper, cu capac de protecție anti-șoc de jur împrejurul telefonului. Pentru că nu sunt tip copertă, pot fi folosite cu ușurință în mașină, adaptându-se sistemelor de prindere pe bord sau parbriz.

Compatibilitatea trebuie să fie perfectă

Pentru ca husa să ofere protecție completă și un aspect uniform, compatibilitatea cu modelul telefonului trebuie să fie perfectă. Orice discrepanță poate forța extremitățile telefonului, provocând zgârieturi sau lăsând loc impurităților să intre în contact cu aparatul. De asemenea, orificiile decupate pentru camerele foto-video, pentru jack-ul de căști, mufa de încărcare sau butoanele laterale trebuie să se potrivească la fix. Toate aceste caracteristici ți le oferă numai produsele de calitate. Cea mai bună variantă este să cumperi huse fabricate chiar de producătorul de telefoane, pentru care ai garanția potrivirii 100%.

Materialul influențează gradul de protecție

În funcție de mediul în care folosești cel mai mult telefonul de-a lungul unei zile de lucru va trebui să alegi materialul potrivit pentru husă. Dincolo de design și aspect, poți alege între piele naturală, piele ecologică, textile, plastic, metal sau silicon. În mediile de afaceri, pielea este o declarație despre eleganță. Materialul textil este foarte generos pentru culori, simboluri și design-uri pentru tineri. Plasticul și siliconul oferă la fel de multe variante de personalizare. Rezistența la praf sau umiditate și capacitatea de aderență sunt aspecte de care trebuie să ții cont dacă ești tot timpul pe drum sau lucrezi în mediul exterior.

Alegerea unei huse pentru telefonul tău reprezintă o investiție care îi poate prelungi durata de viață. Dincolo de aspect, cel mai important este gradul de protecție pe care ți-l asigură. Alege doar produse premium, de calitate superioară, compatibile 100% cu modelul telefonului. În ceea ce privește design-ul, există o mulțime de variante de personalizare pentru orice material de husă ai alege.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest