Cum s-a apărat Andreea Bălan, după ce a fost acuzată că ar fi încercat să îl scoată pe George Burcea dintr-un proiect televizat!

 

După ce a fost acuzată că ar fi încercat să îl scoată pe fostul ei soț, George Burcea, dintr-un proiect televizat, Andreea Bălan a rupt tăcerea și a spus care este, de fapt, adevărul!

În ultimele zile s-a tot vehiculat că Andreea Bălan a încercat cu toate armele să îl excludă pe tatăl copiilor ei dintr-un proiect televizat în care a intrat. După ce i-a contactat pe producătorii emisiunii în care George Burcea este implicat, vedeta le-a dat tuturor de bănuit și a fost dur judecată pentru gest.

Dar pentru că deseori aparențele înșală, Andreea Bălan a explicat care a fost motivul din cauza căruia s-a văzut nevoită să îi sune pe producătorii proiectului în care participă fostul și a dezvăluit si ce părere are despre faptul că lui George Burcea îi merge bine pe plan profesional.

Avand in vedere aparitia unor articole tendentioase in presa care imi tulbura viata de familie, articole menite sa amplifice divortul meu si sa ma discrediteze in opinia publica, ma simt nevoita sa vin cu urmatoarele precizari. Nu de putine ori in cariera mea de peste 20 de ani, am fost atacata pe nedrept si a trebuit sa ma apar. Armura mea a fost intodeauna adevarul si voi continua sa va spun direct si sincer prin ce trec pastrand discretia necesara protectiei fetelor mele.” așa și-a început mesajul Andreea Bălan.

Se pare că totul a pornit de la o vacanță pe care a primit-o cadou de la o agenție de voiaj pentru o săptămână, în care să se bucure de peisajele superbe ale Greciei alături de cele două micuțe ale sale, cât și de mama ei. Însă ca acest lucru să fie posibil, vedeta avea nevoie de semnătura lui George Burcea, ca cele mici să poată ieși din țară.

Andreea Bălan l-a contactat telefonic pe fostul soț pentru a-l ruga să îi semneze actele necesare, însă nu a putut da de el pentru că actorul filma deja pentru proiectul televizat. Astfel că vedeta i-a sunat pe producătorii emisiunii „pentru a-i intreba daca exista posibilitatea ca un notar pubilc sa ajunga la locul filmarii pentru semnarea actelor. Mi s-a comunicat, tot telefonic, ca aceasta posibilitate nu exista intrucat concurentii se afla in izolare stricta si nu au acces la nicio cale de comunicare.” a mai spus Andreea Bălan.

Vedeta a încheiat mesajul precizând că niciodată nu va interveni în proiectele fostului soț, ci din contră, se bucură de faptul că îi merge bine pe plan profesional, dat fiind că și el trebuie să contribuie la educația și creșterea fiicelor sale.  

"Am inteles situatia si din experienta stiu cum functioneaza aceste emisiuni. Din acest motiv am refuzat vacanta primita in Grecia si am optat pentru un sejur in Romania saptamana viitoare cu copiii mei. Avand in vedere ca mi-am trait mereu viata dupa principii solide si morale, sunt sigura ca si de aceasta data, adevarul va iesi la iveala.”, a declarat Andreea Bălan pe pagina sa de Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest