Cum s-a apărat Marius Elisei, acuzat de Oana Roman că nu plătește pensie alimentară: ”E de domeniul trecutului”

 

Scandalul dintre Marius Elisei și Oana Roman pare să nu aibă un final. Bărbatul a răspuns, după noile acuzații aduse ce influenceriță în spațiul public.

 

Oana Roman îl acuza la începutul săptămânii pe Marius Elisei că nu se îngrijește deloc de micuța Isa și de aceea nu-și merită titulatura de părinte. Influencerița a continuat ofensiva, spunând că nici măcar pensie alimentară nu-i dă celei mici. Marius Elisei a făcut o serie de declarații, în exclusivitate pentru Spynews.ro, în care a căutat să se justifice și să-i dea răspunsuri fostei partenere.

 

”Nu contează ce fac (n.r. dacă plătește sau nu pensie alimentară) ea poate să zică ce vrea, e de domeniul trecutului, eu îmi văd de viața mea, eu știu foarte bine ce e cu Isabela, ei (n.r. Oanei Roman) îi place foarte mult scandalul din ce observ”, a spus Marius Elisei pentru Spynews.ro.

 

Marius Elisei a căutat să explice de ce se vede rar cu fata lui: ”Ce înseamnă de câteva ori!? Dacă în rest are copilul program, cum să mă văd? Nu vreau să mai intru în hora asta. Nici nu mai e cazul să-mi bat capul cu ceva legat de Oana, nu de copil, de Oana vorbesc. E de domeniul trecutului”.

 

Bărbatul a lămurit și problema alocației, după ce Oana Roman declarase că Marius Elisei ar fi luat acei bani. ”Alocația există într-un cont unde nimeni nu poate să scoată bani fără semnătura celuilalt. Nu au fost banii scoși pentru că eu dacă vreau să scot nu pot fără semnătura Oanei, și nici Oana nu poate să scoată fără semnătura mea”, a mai zis Marius Elisei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest