Cum s-a apărat Pepe după ce s-a vehiculat că nu poate trece peste divorțul de Raluca

 

S-a spus că după divorțul de Pepe cea mai mare dorință a Ralucăi era să revină la numele domnișoară, Pastramă. Când ce să vezi? Dorința arzătoare era de fapt să rămână doamna Pascu. Pepe a spus care este adevărul la două luni de la divorț.

După ce a fost surprins purtând încă verigheta pe deget, la luni bune de la separarea de fosta soție, au fost lansate două ipoteze în ceea ce îl privește pe artistul Pepe. Una este că nu s-ar fi obișnuit cu ideea că este un bărbat divorțat, iar cealaltă că încă ar mai avea sentimente pentru Raluca.

Sătul de speculații, cântărețul a ținut să facă lumină în situația controversată în care se află, dezvăluind și care este relația pe care o are acum cu mama fiicelor sale.

„Vreau să fac lumină. Și după divorț numele ei este tot Pascu. Așa cum a fost și în timpul căsătoriei. Ea nu mai este Pastramă de opt ani. Și-a păstrat numele.”, a spus Pepe, în cadrul vlog-ului său.

Se iubește cu Raluka sau nu?

S-a tot vorbit despre o presupusă relație cu Raluka, astfel că artistul a ținut să facă lumină și în acest caz. Este cunoscut faptul că cei doi sunt prieteni de mult timp, însă pentru că artistul a fost un bărbat căsătorit până de curând, nimeni nu s-a putut gândi că între ei ar putea exista ceva mai mult.

Odată cu divorțul de fosta soție și datorită ipostazelor în care s-a afișat cu artista, mulți au crezut că între cei doi s-a înfiripat ceva, lucru pe care Pepe l-a infirmat, mărturisind că între el și Raluka există doar o relație de prietenie și nimic mai mult.

„Am o relație prea mișto cu Raluka. Suntem colegi, ne înțelegem foarte bine. O plac, mă place, dar nu suntem împreună. Suntem ca frații.”, a mai spus Pepe.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest