Cum să aplici corect rimelul pentru a crea efectul de gene false? Iată câteva sfaturi simple, dar foarte utile!

 

Multe doamne şi domnişoare ajung să considere că genele lungi şi arcuite sunt neapărat false, lucru care nu este deloc adevărat. Există reprezentante ale sexului frumos care au gene parcă perfecte şi care sunt cât se poate de naturale. Ele pur şi simlu ştiu să aplice corect un rimel.

Nu trebuie neapărat să cumpărăm un produs foarte scump şi de firmă, pentru a fi sigure că acesta ne va ajuta să avem genele pe care ni le dorim. În videoclipul de mai jos aveţi câteva trucuri simple şi utile care vă vor ajuta cu siguranţă să învăţaţi să folosiţi un rimel, oricare ar fi acesta, poate fi şi un produs ieftin.

Pentru început puteţi folosi un creion negru pe linia interioră de sus a ochiului pentru a creea iluzia optică de gene dese. Apoi secretul constă în felul în care executaţi mişcarea pensulei rimelului. Aceasta trebuie să fie în formă de "zig-zag" de la baza genelor, până spre vârful lor. Iar după ce s-a uscat primul strat de rimel, îl puteţi aplica şi pe al doilea pentru un efect mult mai intens.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest