Cum să arăți perfect pentru petrecerea din seara de Crăciun? Vei fi o apariție senzațională dacă urmezi aceste sfaturi!

 

Astăzi toată lumea se bucură de mult așteptata zi de Crăciun, stă în sânul familiei, mănâncă și bea, zâmbește, socializează și toți sunt fericiți! Dar când seara vine, parcă îți vine cheful de petrecere. Dacă ai deja în plan ca pe seară să ieși undeva în oraș la o cafenea, într-un club, o petrecere organizată, cu siguranță că îți dorești să arăți spectaculos. 

În ziua de Crăciun se spune că este bine să te îmbraci în roșu sau măcar să porți un obiect vestimentar de această culoare. Poți alege o rochie de seară, sau o pereche de pantaloni cu o bluză cu câteva elemente sclipitoare asortată cu un sacou elegant. Dar nu în ultimul rând, nu uita de pantofii cu toc.

Însă piesa de rezistență a aspectului tău trebuie să fie machiajul. Acesta trebuie să fie cât mai sclipitor cu putință, dar în ton cu ținuta, pentru că este o seară frumoasă de sărbătoare.

Asadar optează pentru un fard de pleoape strălucitor într-o nuanță în acord cu vestimentația aleasă și un ruj sau un glos sclipitor. Urmărește tutorialele de mai jos pentru a învăța cum să îți faci singură un machiaj de senzație pentru seara de Crăciun. Sunt câteva idei foarte interesante!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest