Cum să ascunzi ridurile după ce te-ai machiat? Trucul simplu care îţi va face pielea să pară mai netedă

 

Apariţia ridurilor de expresie este un lucru perfect normal, care vine odată cu înaintarea în vârstă. De obicei, primele riduri apar în jurul vârstei de 25-30 de ani, însă nu este o regulă, acest lucru depinde de la persoană la persoană, în funcţie de moştenirea genetică, dar şi în funcţie de felul în care a fost îngrijită pielea până la acea vârstă.

La unele unele femei, aceste riduri apar mai devreme, iar la altele, mai târziu. Îngrijirea pielii este extrem de importantă, în special hidratarea zilnică, ce menţine elasticitatea pielii şi previne apariţia ridurilor.

Însă există şi situaţii când după ce te-ai machiat, ai aplicat fondul de ten, pudra şi fardurile evidenţiază ridurile fine. Iată ce poţi face în această situaţie!

Ai nevoie de un bureţel de aplicare, puţină apă termală sau un spray de fixare a machiajului şi o pudră albă translucidă. Urmăreşte materialul video de mai jos pentru afla cum trebuie să procedezi pentru a ascunde ridurile după ce te-ai machiat. Vei rămâne uimită de rezultate!

Foto: Captură Youtube

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest