Cum să câştigi la LOTO potul cel mare? Stelian Ogică, "Spaima Loteriei, te învaţă SECRETELE lui!

 
+2 click pentru
galerie

Potul cel mare de la 6 din 49 s-a reportat şi în acest weekend. Niciun român nu a ghicit numerele care l-ar fi transformat peste noapte în milionar în euro. Valoarea câştigurilor depăşeşte 4 milioane  euro, iar premiul cel mare nu s-a mai câştigat din luna aprilie.

Stelian Ogică, "Spaima Loteriei", a intrat în legătură telefonică directă la jurnalul "Star Magazin", de la Antena Stars, şi a mărturisit câteva din strategiile lui pentru a câştiga la loterie.

"Cu mulţi ani în urmă, 6 din 49 era un brand naţional, era mândrie naţională. În ultimii zece ani, datorită managerilor din punctul meu de vedere incompetenţi, oamenii s-au reorientat, deci popularitatea loteria nu mai este cea care era odată. Eu nu prea mai joc şi cunosc şi oameni care îmi spun că nu au mai jucat demult. Numai în România se ajunge la un report necâştigat de aproape un an.

Există o strategie. Perseverenţa este una din ele, dar am şi o strategie, dar uneori şi întâmplarea aduce mai mult noroc decât strategia. Deşi sunt un om experienţă, e o situaţie pe care nu o pot controla. Loteria este un joc de noroc care nu te aduce în faliment ca altele, nu poţi să pierzi o casă sau o maşină. Pur şi simplu trebuie să joci în fiecare săptămână şi poate într-o zi câştigi şi ţi se poate schimba viaţa," a mărturisit Stelian Ogică, la Antena Stars.

Aflaţi mai multe din secretele lui Stelia Ogică, urmărind materialul video de mai jos!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest