Cum să faci dinţii să pară mai albi? Uite ce nuanţe de ruj trebuie să foloseşti

 

Alegerea neinspirată a rujului poate crea impresia că ai dinții galbeni și neîngrijiți. Mai mult, rujul potrivit scoate în evidență albul dinților. Uite cum să alegi nuanțele de ruj care-ți fac zâmbetul mai strălucitor.

Tonurile pale de roz și nuanțele de roz strălucitor (roz neon sau fucsia) ascund cu brio dinții ușor îngălbeniți și conferă luminozitate feței.

Nuanțele de roșu aprins sau burgund creează iluzia optică a unor dinți mai albi decât în realitate și, în plus, contrastează cu pielea, conferind un plus de volum buzelor. Dacă vrei să ai un zâmbet și mai strălucitor și buze mai senzuale, aplică doar pe mijlocul buzelor o nuanță de ruj ceva mai închisă.

Alte trucuri

- Oferă tenului tău o strălucire aparte cu ajutorul produselor bronzante sau a iluminatorului. Va da pielii tale un aspect proaspăt şi, în plus, contrastul cu albul dinţilor îi va face să pară mai strălucitori.

- Foloseşte un creion contur de buze, dar aplica-l pe toata suprafata buzei. Te va ajuta să îţi defineşti conturul buzelor, dar şi să reziste mai mult timp rujul pe buze. Un produs într-o nuanţă strălucitoare te va ajuta să estompezi din culoarea galbenă a dinţilor.

L.F.

Foto: Hepta


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest