Cum s-a făcut „remarcată” Margherita și în America. Filmări scandaloase cu fata Clejanilor, în timp ce dansa la bara din metrou/ VIDEO

 

Margherita de la Clejani pare că a luat-o razna! După accidentul rutier pe care l-a produs în cursul dimineții de sâmbătă, fata Clejanilor pare că se bucură din plin de toată atenția din partea presei, din cauza comportamentului ciudat pe care îl afișează, astfel că postează încontinuu filmulețe șocante pe pagina sa de socializare.

Dacă toată lumea a crezut că Margherita va intra într-un con de umbră după ce i s-a deschis dosar penal din cauza consumului de substanțe interzise la volan, iată că fata Clejanilor nu mai știe cum să atragă atenția. Astfel că Marga a început să fie mult mai activă pe social media și să posteze clipuri care mai de care mai controversate cu ea, în ipostaze extrem de dubioase, dând senzația că îi face plăcere toată atenția de care are parte. Fie ea și din cauze negative.

S-a făcut de râs și în America

Ultimele postări ale Margheritei constau în filmări făcute în timpul călătoriei din America, care demonstrează că atitudinea de „fată rea” exista încă pe atunci, doar ca acum și-a asumat-o cu adevărat.

Mândră din cale-afară de modul în care dansa la bara din metrou, cât și de maniera în care s-a cățărat în copacii de peste Ocean, Marga a publicat imagini de-a dreptul șocante care ne fac să ne întrebăm dacă nu care cumva expunerea clipurilor controversate fac parte dintr-o încercare de a se promova ca personaj în showbiz.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest