Cum s-a folosit Brad Pitt de noua relație pentru a o ataca pe Angelina Jolie

 

După ce a ieșit la iveală faptul că noua iubită a lui Brad Pitt este căsătorită, un nou detaliu șochează pe toată lumea. Potrivit surselor internaționale, starul de la Hollywood se folosește de noua relație pentru a se răzbuna pe fosta soție, Angelina Jolie.  

Nicole Poturlaski, în vârstă de 27 de ani, este noua cucerire a lui Brad Pitt. Fotomodelul este căsătorită cu un om de afaceri care este și deținătorul unui restaurant de lux din Berlin. Ceea ce este și mai interesant este faptul că soțul modelului și actorul s-au cunoscut chiar în localul din Germania. Mai mult de atât, bărbatul știe totul despre escapada amoroasă a soției sale, încă în derulare, dar nu este deranjat deloc, dat fiind că au un mariaj deschis.

Cum se folosește Brad Pitt de noua relație

Gestul lui Brad Pitt de a face o escapadă în Franța, cu noua iubită, la Chateau Miraval, fiind locul unde s-a desfășurat ceremonia de căsătorie cu Angelina, chiar în ziua în care cei doi foști soți ar fi trebuit să împlinească șase ani de mariaj, a fost condamnat de foarte multă lume și a fost catalogat drept o dorință de a o enerva pe actriță.

 „Brad știa exact ce face și ce reacție îi va stârni Angelinei în momentul în care a decis să o ducă pe Nicole la Miraval, chiar în ziua în care își sărbătoreau nunta. Pur și simplu nu îi pasă dacă Angelina se simte atacată. Chiar speră să o facă”, a declarat o sursă apropiată pentru US Daily Report.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest