Cum s-a infectat Nick Rădoi cu coronavirus: „Cum s-au deschis ușile, mulți au mers în...”

 

Unul dintre cei mai controversați milionari români s-a infectat cu coronavirus, după ce nu a respectat măsurile de siguranță impuse de autorități. Nick Rădoi a dezvăluit cum a intrat în contact cu virusul de temut și le-a dat și un sfat celor care nu cred în existența lui.

Nick Rădoi a trecut prin una dintre cele mai grele perioade ale vieții sale. Odată ce a fost infectat cu noul coronavirus, afaceristul a fost țintit la pat din cauza starii de sănătate precare.

„După ce eu m-am simțit rău, după câteva zile. Simptomele pe care eu le-am primit de febră, a ieșit că am corona. Am vrut să fac tratamentul acasă. Am trecut prin niște zile foarte grele. Trei săptămâni a durat până am luat acest virus (...) Nu puteam să mănânc, aveam febră, transpiram, vomitam, nici nu mai vorbesc de gust de mâncare, nu aveam gust ce mănânc. N-aș dori la nimeni să treacă prin acest virus pentru că e foarte periculos.” a spus Nick Rădoi.

Cum s-a infectat cu coronavirus

Nick Rădoi a recunoscut că s-a infectat cu noul coronavirus într-unul dintre cazinorurile din Vegas, fiind un împătimit al jocurilor de noroc. Odată cu relaxarea măsurilor de siguranță, afaceristul a pelcat din California pentru a se bucura de distracția de noapte.

„Am trecut printr-o experiență destul de nasoală pot să zic, închiși în casă, toată lumea aștepta și noi așteptam să revenim la viața noastră normală, și cum s-au deschis ușile mulți au mers în locuri de entertaiment-uri, eu am ales să plec din California și să merg în Vegas. Pentru că cazionurile din Vegas s-au deschis, când am ajuns în cazino n-am putut decât să zic wow și să vad același lucru de un an de zile în urmă, lumea era aglomerată, fără măști, 80 % nu aveau măști, printre ei eram și eu, și din cauza asta am luat corona” a mai spus Nick Rădoi.

Afaceristul a dezvăluit că acum se protejează cât de mult poate, ca să nu mai intre în contact vreodată cu virusul care l-a ținut la pat trei săptămâni.

„Am pierdut 7 kilograme pentru că chiar am fost foarte bolnav și am realizat că acest virus este foarte grav. (...) Nu aș vrea să mai iau virusul din nou și să nu mai trec prin ceea ce am trecut în trei săptămâni.” a dezvăluit afaceristul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest