Cum s-a întors Ilie Năstase de la Mormântul Sfânt! „A făcut câteva schimbări, în bine!”

 

Ioana Simion a dezvăluit la Antena Stars cum a decurs vizita celor doi la Mormântul Sfânt și ce i-a promis marele campion.

 

Ilie Năstase și Ioana Simion formează din nou un cuplu, după ce și-au maid at o șansă relației. Ei nu mai sunt soț și soție în acte, dar locuiesc în aceeași casă și își impart viața, la intensitate maximă, zi după zi. Cu câteva zile în urmă, cei doi au fost în pelerinaj la Mormântul Sfânt al lui Arsenie Boca, prilej cu care și-au făcut mai multe promisiuni.

 

Astfel, marele tenismen al României i-a spus Ioanei că își dorește să rămână împreună cu ea și că vrea să reducă excesele din viața sa. „Dorința lui este să rămân alături de el până la sfârșit. Dacă nu ar fi iertarea și uitarea, nu știu, pentru mine este foarte important să iert anumite lucruri, să pot merge mai departe. A făcut câteva schimbări, în bine. A avut libertate din partea mea întodeauna, doar că îl simțeam. Mai avea anumite chestii, de respect. Nu a mai ieșit în cluburi, nu...și eu i-am spus că dacă asta își dorește, să meargă, să facă ce vrea el, ce îi place lui. Până acum a fost cuminte, nu am simțit nimic care să mă deranjeze”, a declarat Ioana Simion, la Antena Stars.

 

Ilie Năstase și Ioana Simion au fost invitați de onoare la evenimentul anului, nunta jucătoarei de tenis Simona Halep cu omul de afaceri Toni Iuruc. Evenimentul a avut loc într-un club din Mamaia, situat pe malul mării, unde toți invitații s-au delectat cu bucate alese și o atmosferă de poveste. Dan Bitmann și Loredana Groza au întreținut atmosfera, în timp ce era pregătit și un foc de artificii grandios care să marcheze momentul încheierii petrecerii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest