Cum să îţi pregăteşti pielea pentru vară

 

A venit vara şi ne pregătim de concedii. Cei mai mulţi îşi vor petrece vacanţa la mare, la plajă. Pentru a ne proteja pielea de efectele nocive ale expunerii prelungite la soare trebuie să ţinem cont de câteva reguli simple.

Pielea este unul dintre organele vitale, deosebit de important pentru sănătatea oricărui individ. Razele ultraviolete pot avea efecte devastatoare dacă nu suntem cumpătaţi şi exagerăm cu statul la plajă. Persoanele cu piele albă sunt cele mai expuse riscurilor. Pot dobândi arsuri seriose care în cele din urmă provoacă acele pete inestetice. Dar dacă urmăm câţiva paşi simpli, nimic nu va sta în calea bronzului frumos şi sănătos.

În primul rând, evitaţi să staţi  la soare în jurul prânzului când razele ultraviolete sunt foarte puternice. Expunerea la soare trebuie să se facă treptat pentru ca pielea să se obişnuiască cu razele solare care, în cazul unei pieli foarte sensibile, pot duce chiar cancer de piele.

Crema cu factor de protecţie cât mai mare este şi ea foarte importantă. Nu uitaţi să o folosiţi de fiecare dată când vă expuneţi la soare. De asemenea, după fiecare sesiune de bronzare pielea trebuie intens hidratată.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest