Cum s-a lăsat Gabriela Cristea de fumat: „M-am așezat cu pachetul de țigări în mână și...”

 

După o bună bucată de timp în care a fost fumătoare, Gabriela Cristea a reușit să renunțe definitiv la acest viciu și a și dezvăluit cum. Mai mult de atât, vedeta a devenit o militantă împotriva fumatului!

Au trecut deja 12 ani de când Gabriela Cristea s-a lăsat de fumat, după ce 13 ani a fost dependentă de țigări. În urmă cu ceva timp, vedeta mărturisea că a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o, dat fiind că a și slăbit și starea ei de sănătate a devenit mai bună.

Cum s-a lăsat de fumat

Invitată în platoul emisiunii „Sinteza Zilei”, Gabriela Cristea a dezvăluit că în urmă 12 ani a decis să se oprească din fumat. A luat pachetul de țigări în mână și l-a pus departe, pe balcon și l-a lăsat acolo. Nu i-a păsat că plouă peste ele, pentru că a vrut să își demonstreze că se poate lăsa de viciul care a chinuit-o mai bine de un deceniu.

”Oamenii nu sunt toți la fel. În urmă cu 12 ani, mi-am zis: ”De pe 14 septembrie, eu nu am să mai fumez”. Eu am fost fumătoare. Nu una înrăită, dar fumătoare. Și în ziua de 14, m-am așezat cu pachetul de țigări în mână lși cu bricheta, și am zis: ”Ori eu, ori voi. Eu sunt mai importantă decât voi. Le-am pus undeva pe balcon și au rămas acolo luni de zile. Le-am lăsat să le văd cumva acolo și nu am mai fumat din momentul ălă și acum pledez împotriva fumatului.”, a declarat vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest