Cum să obții un posterior perfect în 10 minute pe zi

 

Se spune că prima impresie contează şi nu este doar un mit, ci un adevăr. Aşadar, orice am face, aspectul fizic este elementul care este obserbat prima dată la orice persoană. Dacă vrei să ai un corp de invidiat, trebuie să depui şi un minim de efort, iar rezultate nu vor întârzia să apară.

Mişcarea fizică de orice fel este benefică pentru sănătate, iar dacă execuţi şi nişte exerciţii eficiente în fiecare zi, vei avea şi un corp armonios, bine lucrat şi te vei simţi mai bine în pielea ta.

Există un singur exerciţiu foarte simplu, pe care îl poţi face în fiecare zi, acasă, în orice moment al zilei, care te va ajuta să ai un posterior tonifiat şi ferm. Ai nevoie doar de o minge de Pilates şi îţi vei tonifia mușchii fesieri și pelvieni. 

Acest exercițiu te va ajută să-ți întărești și să-ți clădești mușchii fesieri și musculatură lombară, conform site-ului secretele.com.

Pasul 1

Întinde-te pe o suprafața plană și dură, întinde picioarele și sprijină-le direct pe minge fără să îndoi genunchii. Încearcă să nu ridici umerii de pe podea la efectuarea exercițiului. 

Pasul 2 

Încordează bine mușchii fesieri și ridica fundul de pe podea apăsând cu picioarele pe minge și sprijindu-te în brațe. Vei simți tensiune în partea inferioară a spatelui, adică în planul posterior al musculaturii abdominale. Menține această poziție de efort timp de cel puțin 10-15 de secunde. 

Pasul 3 

Menținând fundul ridicat de pe podea, îndoaie genunchii și mișcă mingea către corp până ce picioarele ating toată suprafața mingii. 

După efectuarea acestui exercițiu, întinde picioarele și revino la poziția inițială. Repetă mișcările de 5 ori pentru a încheia un set și, în timp, vei avea un posterior de invidiat. 

Foto: Hepta, secretele.com

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest