Cum să radiezi de frumuseţe fără machiaj la plaja? Trucurile simple, dar de efect care îţi luminează tenul

 

Vara în general este bine să lăsam mai mult pielea să respire, mai ales atunci când mergeţi la plajă. Ideal este să renunţi complet la machiaj pentru a te bronza uniform. Chiar dacă nu eşti mulţumită de felul în care arată tenul fără machiaj, există soluţii simple şi eficiente care te ajută să obţi un aspect frumos şi sănătos al tenului.

Secretul constă în câteva lucruri simple care îţi vor dezvălui frumuseţea naturală a feţei tale. Iată ce trebuie să faci pentru a arăta bine, fără machiaj.

Îngrijeşte-ţi pielea

Aplică puţină cremă pe pleoape. Acest lucru este util, pentru că va păstra pielea umedă și hidratată pe tot parcursul zilei. 

De asemenea, apa rece este benefică pentru piele, iar ochii tăi vor părea proaspeți și curați. Acest truc funcționează în același mod și cu întregul corp.

Un alt truc eficicient este să îţi pui pliculeţe de ceai rece pe fiecare ochi, pentru că pielea se va strânge şi vor dispărea urmele de oboseală de pe chipul tău.

Somnul este foarte important pentru aspectul proaspăt al tenului, aşa este indicat să dormi cel puţin 8 ore în fiecare noapte.€“ Dacă nu respecţi această regulă, îţi vor apărea cearcăne, iar acestea sunt primele care ies în evidenţă atunci când nu eşti machiată.

Consumul de multă apa plată este principală măsură preventivă împotrivă deshidratării și aspectului obosit, aşadar bea cel puţin doi litri pe zi şi consumă cât mai multe fructe şi legume.

Ai grijă ca forma sprâncenelor să fie perfectă pentru că acestea vor accentua liniile feţei. Pentru un plus de strălucire, poţi aplica o cantitate mică de perle. 

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest