Cum să scapi de grăsimea din TALIE cu ajutorul unui PROSOP? Trucul care te va UIMI de la prima încercare

 
+2 click pentru
galerie

Pierderea kilogramelor în plus este o prioritate pentru multe persoane şi nu sunt deloc puţini cei care de multe fac adevărate eforturi pentru a slăbi, însă fără rezultate. Nutriţioniştii recomandă mereu să alegem o alimentaţie echilibrată şi să facem mişcare zilnic, dar din cauza activităţilor zilnice nu prea reuşim să respectăm aceste reguli.

La tot pasul să găsesc tot felul de metode de slăbire şi diete drastice, dar acestea nu sunt singurele alternative existente. Există un truc japonez ingenios, care te ajută să elimini grăsimea de pe talie, mai simplu decât crezi.

Doctorul japonez Fukutsudzi pare a fi găsit metodă perfectă de a slăbi, aparent fără să faci nimic. Metoda cu care ajută oamenii de peste un deceniu, nu impune nicio dietă, nici exerciții istovitoare și nici nu trebuie să cheltuiești bani. îți trebuie doar un prosop, o sfoară sau o eșarfa, o suprafața tare și 5 minute libere, zilnic, conform site-ului sanatate.bzi.ro.

Specialistul nipon a ajuns la concluzia că talia mare este rezultatul unei poziționări incorecte a oaselor bazinului. După o serie de experimente, el a prezentat câteva exerciții care te pot ajuta să pierzi în greutate. 

Iată în ce constă metoda japoneză de slăbire cu prosopul

- Rulați un prosop, dându-i formă unui cilindru în următorii parametri: 40 cm lungime și 7-10 cm grosime. 

- Legați prosopul cu o sfoară/ eșarfa subțire pentru a nu se desface. 

- Întindeți-vă pe o suprafața tare, salteaua nu este potrivită pentru aceste exerciții, iar prosopul îl plasezi sub spate, în zona taliei. Prosopul trebuie pus în zonă ombilicului. Puneți degetul pe buric și trageți imaginar o linie în jos, spre spate. 

- Relaxaţi-vă și apoi depărtați picioarele, astfel încât să fie la nivelul umerilor-distanță între călcâie ar trebui să fie între 20-25 cm) și încercați să uniți degetele mari de la picioare (puteți legă degetele cu un elastic). 

- Întindeți mâinile spre cap, puneți palmele jos și încercați să lipiți degetele mici ale mâinii. Drept vorbind, poziția respectivă nu este chiar comodă.

- Rămâneți în această poziție 5 minute. Dacă nu rezistați, reduceți timpul la 2 minute și zilnic măriți durată, că în final să ajungeți la 5 minute.

Atenţie! Această metodă nu presupune o pierdere rapidă de kilograme timp de o săptămână. Rezultatul este individual. Nimeni nu știe exact câți centimentri o să pierdeți în talie. Nu va rămâne decât să exersați și să verificați eficacitatea metodei nipone.

Urmăriţi şi materialul video de mai sus pentru a aflam mai multe detalii!

Foto: Hepta, sanatate.bzi.ro

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest