Cum să scapi de unghiile galbene? Încearcă cele mai eficiente remedii

 

Destul de multe persoane se confruntă cu problema unghiilor galbene, iar acest semn poate ascunde prezenţa în organism a unor afecţiuni. În general, fumătorii sunt mai predispuși la îngălbenirea unghiilor, dar și doamnele sau domnișoarele care folosesc destul de des ojă.

Există mai multe remedii eficiente pentru a scăpa de unghiile galbene, iar acestea sunt simple şi eficiente. Iată câteva trucuri care te vor scăpa de unghiile galbene, conform site-ului secretele.com.

- Folosește lac de unghii 

Cel mai comun factor care determină îngălbenirea unghiilor este folosirea frecvență a ojei. Pentru a preveni îngălbenirea unghiilor este necesară aplicarea unui strat protector de lac de unghii înaintea aplicării ojei colorate. Acest lucru te va proteja cu siguranță de îngălbenirea unghiilor.

- Creioanele pentru albire 

Creioanele pentru albire sunt o altă metodă ingenioasă de curățarea a unghiilor galbene. Acestea se pot găsi destul de ușor în orice farmacie și vă asigur că sunt foarte eficiente. Pentru o albire rapidă se folosesc pentru dedesubtul vârfurilor unghiilor. 

- Pilă pentru lustruire 

O altă metodă destul de răspândită este utilizarea pilei pentru lustruirea unghiilor. Aceste pile au de obicei 4 fețe, fiecare având un rol esențial. Utilizarea lor te va scăpa de inesteticele unghii galbene. 

- Folosește zeamă de lămâie pentru curățarea unghiilor galbene 

Metodă este foarte simplă. Taie pe jumătate o lămâie, și înfige-ţi unghiile direct în interiorul ei. Menține unghiile în lămâie timp de 10 minute zilnic, timp de 7 zile și vei scăpa de unghiile galbene într-un mod cu totul natural. 

- Soluție pentru albirea dinților 

Această metodă neortodoxa este utilizată de unele persoane pentru a-și albi unghiile. Toarnă puțină soluție de albit dinții într-un castron și înmoaie unghiile în această câteva minute. Rezultatele vor fi uimitoare.

Încearcă aceste remedii, iar unghiile tale vor arăta în scurt timp mult mai bine, vor fi mai rezistente şi nu se vor mai îngălbeni.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest