Cum să te îmbraci de Crăciun? Citeşte câteva sfaturi oferite de profesionişti

 

Mai este o singură până la minunata seară de Ajun. Crăciunul este o sărbătoare importantă şi iubită de foarte mulţi oameni, drept urmare este bine ca totul să decurgă frumos şi trebuie să te simţi bine în pielea ta. Toate doamnele şi domnişoare obişnuiesc să se pregătească intens pentru această zi, indiferent unde o vor petrece. În funcţie de locul în care vei merge, este important să îţi adaptezi ţinuta ca atare.

Anul acesta se poartă culorile specifice iernii, si anume, roşu care este deja consacrat şi nu se demodează niciodată, dar de asemenea poţi alege şi nuanţe de verde şi, bineînţeles alb, negru, auriu şi argintiu care vor capta atenţia mereu.

Dacă nu ai inspiraţie, profesioniştii recomandă să te inspiri de la diverşi designeri sau pur şi simplu, să ceri sfaturi prietenelor. Încearcă să îţi creezi singură o ţinută cu accente baroce, cu imprimeuri şi texturi bogate, metalice.

Chiar dacă alegi să petreci Crăciunul în familie sau alături de colegi şi prieteni, poţi opta pentru un sacou şi nişte pantaloni clasici, dar trebuie neapărat să ai un element sclipitor în ţinută, eventual din brocart. Dacă alegi să porţi o rochie cu imprimeuri, accesorizeaz-o cu niște pantofi în culori nude, negri sau metalici.

În cazul în care te hotărăşti să porţi o pereche de pantaloni din brocart, asortează-i cu o cămaşă cu nasturi şi bineînţeles nu uita de pantofii cu toc.

Foto: Hepta


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest