Cum să ţii în mod corect o cură de detoxifiere? Ţine cont de câteva sfaturi preţioase

 

Vara este momentul perfect pentru o cură de detoxifiere a organismului. Găsim o gamă variată de fructe, legume şi seminţe sănătoase care ne ajută şi în cazul în care vrem să dăm jos câteva kilograme. 

Acum este momentul perfect sa eliminăm toxinele din organism. Şi nu este nevoie de vreo procedură complicată sau dureroasă. Detoxifierea se poate face foarte simplu. Este suficient să consumăm alimentele potrivite.

De exemplu, avocado. Acest fruct blochează absorbţia intestinală a anumitor tipuri de grăsimi şi ajută la detoxifierea ficatul. Merişoarele sunt şi ele benefice pentru organism. Pot preveni infecţiile tractului urinar. De asemenea, sucul proaspăt de lămâie are numeroase proprietăţi care vin în sprijinul sănătăţii şi ar trebui introdus în alimentaţia zilnică.

Nu doar fructele fac minuni, ci şi legumele. Varza  are un conţinut ridicat de sulf care ajută la descompunerea şi eliminarea compuşilor chimici dăunători. Dacă obişnuiţi să mancaţi broccoli, bine faceţi. Conţine seleniu, care ajută la prevenirea şi combaterea cancerului, a infecţiilor virale şi asigură buna-funcţionare a sistemului digestiv. Dacă aveţi probleme cu colesterolul, consumaţi linte. Ajută la scăderea acestuia şi echilibrează nivelul glocozei din sânge. Usturoiul, sfecla sau seminţele de floarea soarelui nu ar trebui să ne lipsească din alimentaţie.   

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest