Cum s-a umilit Gigi Becali ca să își recupereze lanțurile de aur pierdute la barbut, pentru a nu-i trăda încrederea lui Hagi

 

Cristian Rizea a dezvăluit amănunte necunoscute despre Gigi Becali în volumul „Spovedania lui Rizea” din cartea sa. Fostul deputat a scos la iveală cum latifundiarul din Pipera a pierdut la barbut toate brățările și lanțurile de aur pe care le deținea, chiar dacă îi jurase lui Hagi că nu va mai juca. Iar pentru a nu-i trăda încrederea „Regelui”, finanțatorul FCSB a recurs la un gest uluitor!

Toată întâmplarea a avut loc cu o zi înainte de nunta lui Gică Hagi cu prima soție. Potrivit dezvăluirilor lui Cristian Rizea, Gigi Becali a îngenuncheat în fața lui „Cioacă”, un individ celebru în lumea jocurilor de noroc.  

Se pare că latifundiarul din Pipera încerca să intre în posesia lanțurilor și brățărilor de aur pe care le-a pierdut la jocul de barbut, din cauza promisiunii pe care i-a făcut-o lui Gică Hagi - aceea că nu va mai juca. Disperararea lui Gigi Becali era cu atât mai mare cu cât în ziua următoare, era invitat la nunta „Regelui”, iar dacă nu avea în posesie toate bijuteriile, fostul mare fotbalist s-ar fi prins că ceva nu era în regulă și ar fi aflat că latifundiarul nu a respectat jurământul făcut.   

„Gigi, poreclit pe atunci ”Țânțarul”, se ruga, punându-se chiar în genunchi, în fața lui Adrian Motoi, zis ”Cioacă”, un jucător celebru de jocuri de noroc, să-i dea înapoi ”acaretele” pierdute la barbut, pentru că nu voia ca Hagi, căruia îi jurase că nu va mai juca astfel de jocuri, să-l vadă cumva fără brățările și lanțurile de aur pe care Gigi le purta. Asta fusese condiția pusă de Hagi, iar Gigi făcea orice ca să nu-l supere, mai ales că Gică tocmai semnase cu Real Madrid”, apare în cartea „Spovedania lui Rizea”, conform GSP. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest