Cum s-a vindecat Mellina de cistită: ”Să stai cu usturimi luni de zile…”

 

Artista a dezvăluit în exclusivitate pentru Știrile Antena Stars cum a reușit să depășească problemele de sănătate cu care s-a confruntat.

Mellina a dezvăluit la Știrile Antena Stars că a avut mai multe probleme cu care s-a confrutnat în ultima vreme. A avut cistită, stări de anxietate, depresie, atacuri de panică și apreciază că a fost la un pas de anorexie din cauză, firesc, că nu mânca. Dar cum a trecut peste toate aceste probleme?

Iată explicația artistei, în exclusivitate la Antena Stars: „Surprinzător pentru mine, am trecut peste momentele acelea. Nu mă așteptam, simțeam că o să înnebunesc (...) La un moment dat, nu mi-a mai trecut acea cistită și să stai cu usturimi luni de zile… S-a întâmplat la sfârșitul lui august, pe un traseu montan. Acum sunt bine, surprinzător. Sunt bine, acum o lună nu mă așteptam. Nu eram anorexică, dar probabil că dacă o țineam așa, eram în drum spre direcția aceea”.

Ea spune că a căutat ajutor și la specialiști, dar și la oamenii mânăstirii. „Nu puteam să mănânc din cauza faptului că aveam o stare de anxietate și începusem să fac atacuri de panică, din cauza faptului că nu găseam o soluție la problema pe care o aveam. Nu găsea nimeni tratamentul și atunci ai o simptomatologie (...) dar la un moment dat cedezi psihic și emoțional. Am încercat tot felul de doctori (....) Am fost și la Mănăstirea Chiajna”, a mai spus cântăreața


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest