Cum să-ți cureți colonul de toxine în 7 zile? Te vei simţi mai bine şi vei avea mai multă energie

 

Curăţarea organismului de toxine este un pas important care ajută foarte mult la buna funcţionare a acestuia şi te face să te simţi mai bine. Colonul este responsabil pentru eliminarea deșeurilor lăsate în urmă de alimentele pe care le ingeram. Un colon care funcționează corect poate duce la un nivel ridicat de energie, o digestie mai bună și o sănătate optimă. 

Aşadar curăţarea colonului este un pas pe care ar trebui să îl facă orice om, dacă ţine la sănătatea organismului său. Chimicalele şi aditivii care se găsesc în mâncare, nu se pot elimina singure, iar acest motiv, corpul trebuie ajutat. 

Curățarea regulată a colonului va duce la eliminarea toxinelor, conducând astfel la o mai bună funcționare a lui. Iar atunci când acesta funcționează corect, te vei simți mai puțin umflat, vei avea mult mai puține probleme digestive și te vei bucura de o mai bună sănătate, per ansamblu, conform site-ului secretele.com.

Încearcă o reţetă simplă care va avea rezultate uimitoare.

Ingrediente: 

- două mere

- o bucată de 2-3 cm de ghimbir proaspăt

- o linguriță de semințe de în pisate sau măcinate

Mod de preparare: 

Spală bine merele și tăie-le în bucăți mai mici. Curăţă de coajă și spală bine ghimbirul. Bagă la storcatorul de fructe merele și ghimbirul. Sucul rezultat trebuie apoi amestecat cu linguriță de semințe de in.

Bea acest amestec dimineața, după micul dejun. După ce ai băut acest amestec trebuie să consumi un pahar de apă călduță. Urmează acest tratament timp de 7 zile consecutive și te vei alege cu un colon curat, pregătit să facă față oricărei provocări. Tratamentul se face o data pe lună.

Beneficiile acestui tratament pentru curăţarea colonului

Vei scăpa de constipație şi vei slăbi aproximativ 2 kilograme într-o săptămână.  Îți va scădea nivelul colesterolului rău, îți va scădea nivelul trigliceridelor, îți vei proteja organismul de apariția bolilor cardiovasculare, nu vei mai experimenta dureri de cap sau migrene.  Îți vei menține fierea sănătoasă, vor fi înlăturate stările de oboseală, stresul și insomniile,  vor fi atenuate durerile menstruale.

Foto: Hepta

M.T.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest