Cum s-au afișat Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, după ce imaginile în care afaceristul o brusca pe blondină au făcut înconjurul internetului/ VIDEO

 

Dacă nu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează cel mai controversat cuplu al showbiz-ului autohton, atunci nu știm cine! Și spunem asta pentru că la scurt timp după ce și-au anunțat împăcarea, afaceristul a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în parcarea unui restaurant din Capitală, în timp ce o brusca pe blondină. Și dacă lucrurile vi se par deja destul de complicate, stați să vedeți ce urmează!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi ocupă, din nou, primele pagini ale tabloidelor, după ce paparazzii Spynews.ro i-au surprins pe cei doi, în mijlocul unei altercații de zile mari. Altercație care a condus și la bruscări și gesturi de asuprire exercitate de afacerist asupra blondinei.

După ce imaginile șocante au făcut înconjurul internetului, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi fost contactați de reporterii noștri și au negat cu desăvârșire că la mijloc ar fi fost vorba de violențe, numind comportamentul imortalizat pe camera paparazzilor drept unul... pasional.

Se poartă de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat

La câteva ore de la lansarea imaginilor în presă, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au afișat mai fericiți ca niciodată, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat! V-am spus noi că lucrurile se complică!

Blondina a publicat pe contul său de socializare câteva clipulețe în care se afla în bolidul de lux al iubitului ei, iar la volan, desigur, Alex Bodi. Cei doi au fost protagoniștii unor momente tandre și pline de dragoste, în totală opoziție cu ce au surprins paparazzii Spynews.ro, în urmă cu puțin timp.

Dar până la urmă cine suntem noi ca să judecăm? Că de, încurcate mai sunt căile dragostei!  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest