Cum s-au cunoscut Alin Oprea și Larisa. S-au îndrăgostit la prima vedere, iar după câteva luni s-au căsătorit!

 

În prezent, Alin Oprea și Larisa sunt protagoniștii unui divorț controversat, însă în urmă cu 23 de ani au fost personajele principale ai unei povești de dragoste deprinsă, parcă din filme. Cum s-au cunoscut cei doi?

Vestea că Alin Oprea și Larisa vor divorța după 22 de ani de căsnicie a șocat pe toată lumea, mai ales că cei doi reprezentau un exemplu al cuplurilor extrem de bine sudate și fericite din showbiz-ul românesc. Despărțirea celor doi a fost cauzată de infidelitatea artistului care timp de doi ani a avut o relație în paralel cu o altă femeie, culmea, fiind chiar una dintre prietenele Larisei.

Cum s-au cunoscut cei doi

Înainte de toate controversele și de tot scandalul cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, demnă de filme. Alin Oprea și Larisa s-au cunoscut în 1997, în timpul unui concert în Buzău, al trupei Talisman.

Solistul s-a îndrăgostit la prima vedere de tânăra aflată în public, care, la scurt timp, avea să afle că se numea Larisa. Alin Oprea a invitat-o la film, după care la un restaurant, iar de atunci au rămas împreună.

La doar câteva luni cei doi s-au căsătorit, și-au construit casa visurilor și au devenit părinții a doi copii minunați pe nume: Melissa și Adrian. La un deceniu de la căsnicie, Alin si Larisa au decis să își reînnoiască jurămintele în fața unui preot din Chicago, jurăminte care au mai rezistat încă 12 ani, după cum se poate observa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest