Cum s-au cunoscut Carmen de la Sălciua și Culița Sterp. Care a fost motivul real al divorțului dintre cei doi

 

Am deslușit controversele din jurul relației lui Culiță Sterp și a lui Carmen de la Sălciua. Cine pe cine a ajutat în carieră, cum au ajuns la despărțire, cine și cine a înșelat și de ce au luat-o, din nou, pe drumuri separate.

Povestea de dragoste dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp poate fi scrisă într-un roman. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu cinci ani, la botezul fiului unui prieten, iar între ei a fost dragoste la prima vedere, după cum chiar ei povestesc.

"Eu am fost invitata din partea miresei, iar el din partea mirelui. Am stat la aceeași masă, am acceptat, iar din seara aia am început să vorbim. După 6 luni am fost cerută de nevastă, am acceptat, iar după un an am făcut și nunta." a spus Carmen

La un an de la cererea în căsătorie, cei doi au făcut și cununia religioasă. Evenimentul a fost unul cu fast, unde au participat peste 500 de invitați. Totul mergea bine pentru ei. Se iubeau, aveau planuri mari de viitor împreună, scoteau hituri peste hituri, iar în ceea ce privește eveniementele pe care trebuiau să le onoreze, agenda este plină. Așa că nici nu este de mirare că cei doi au făcut bani pe bandă rulantă.

Inimile fanilor au fost zdrobite atunci când au anunțat că se vor despărți și urmează să divorțeze. Chiar dacă atunci nu doreau să dea detalii despre motivele separării, circulau zvonuri cum că artistul ar fi călcat strâmb și ar fi înșelat-o pe Carmen de la Sălciua.

Un alt motiv din cauza căruia cei doi ar fi divorțat ar consta chiar în avere: "Eu mereu am considerat că suntem o familie, cel puțin din momentul în care ne-am căsătorit, aveam banii la comuni." a dezvăluit artista.

"Facem foarte mulți bani, dar și stricăm. Ea fiind femeie, într-adevăr cheltuie mai mult decât mine, dar nu a fost asta problema." a spus Culiță.

Însă Carmen de la Sălciua și Culița Sterp nu au putut sta prea mult timp despărțiți și, la scurt timp, s-au împăcat. Iar împăcarea a avut loc în Elveția, la ski. Chiar fostul artistei a povestit că cei doi nu puteau sta unul departe de celălalt.

Din păcate, ce este frumos repede trece, lucru care se aplică și în cazul celor doi amorezi. În urmă cu puțin timp, Carmen de la Sălciua și Culița Sterp și-au șters toate imaginile pe care le aveau împreună pe paginile de socializare și pare că a șters toată relația cu buretele.

În timp ce Culiță și-a vazut în continuare de activitățile sale, Carmen încă pare afectată de toată drama trăită cu fostul soț. Cum vor avansa lucrurile, între Carmen de la Sălciua și Culița Sterp rămâne de văzut, dar până atunci rămâneți pe Antena Stars pentru cele mai tari știri mondene.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest