Cum s-au distrat Liviu Teodorescu și Iulia la propria nuntă. Imagini de senzație de la marele eveniment! VIDEO

 

Liviu Teodorescu și iubita lui, Iulia, au trecut la următorul nivel al relației și au devenit soț și soție. Așa cum era de așteptat, la nuntă au fost invitați artiști de seamă, printre ei numărându-se și Connect-R cu Theo Rose.

Liviu Teodorescu și Iulia au spus un mare “DA!” atât în fața ofițerului stării civile, cât și în fața lui Dumnezeu, iar una dintre cele mai importante zile din viața lor a fost marcată de o petrecere grandioasă, așa cum era de așteptat.

Printre cei care au luat parte la marele eveniment s-au numărat Theo Rose, Connect-R, Amna și mulți alți artiști din industria muzicală cu care Liviu Teodorescu a colaborat de-a lungul carierei sale. Petrecerea a avut loc în cadrul unui local de fițe din București, iar după cum arată și imaginile de mai jos, toți cei prezenți s-au bucurat de reale spectacole din partea artiștilor invitați!

Cât despre tortul de nuntă, a fost unul cu totul și cu totul inedit. Și spunem asta pentru că desertul a fost făcut chiar de față cu invitații. Da, da, ați citit bine. Tortul miresei a fost “creat” de toți cei prezenți la eveniment.

Dar nu trebuie să ne credeți pe cuvânt, ci dați play clipului de mai jos și vedeți chiar voi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest