Cum scăpăm rapid de băşicile de la picioare şi mâini? Iată cele mai eficiente remedii

 

Bășica este o veziculă foarte subțire ce conține un lichid translucid. Se formează pe mâini sau picioare, în urmă frecării repetate sau a presiunii pe o suprafața dură. Mai întâi apare iritarea, după aceea separarea dermei de epidermă, că în cazul unei arsuri.
 
Este un mecanism de auto-apărare utilizat de piele pentru a proteja țesuturile de dedesubt. Dacă frecarea continuă, bășică se sparge, iar pielea afectată se poate infectă. Bășicile sunt foarte dureroase și au o durată de vindecare lungă.

Pentru acțiunea imediată de calmare

De îndată ce este aplicat, pansamentul restricționează contactul între fibrele nervului din derma și atmosferă și reduce astfel orice sensibilitate. Pansamentul asigură calmarea imediată a durerii acționând că o a două piele. Pansamantele obișnuite nu au acest efect, astfel încât vor există întotdeauna frecări între pielea traumatizata și acestea.

Tratament naturist

Vorbim atât de bășicile ce pot apărea de la încălțăminte, cât și de cele de la mâini, din cauza mânuirii unor obiecte. Bășică se curată folosind apa caldă și săpun și apoi se aplică aloe vera. Cel mai bine ar fi să folosim numai gelul din plantă. Unele produse conțin alcool, care poate duce la uscarea pielii. 

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest