Cum scapi de burtă rapid fără să ții dietă? Este posibil, iar rezultatele te vor uimi

 

Câţi oameni nu sunt mulţumiţi de felul în care arată? Răspunsul este fără număr. Din ce în ce mai multe persoane sunt preocupate de felul în care arată şi tot ce pot pentru a ajunge la silueta dorită, însă de cele mai multe ori nu ajung la rezultatele dorite.

Dacă te-ai îngrăşat în ultima perioadă, mai ales în zona abdominală, dar nu reuşeşti să ţii o dietă drastică, există câteva metode simple care te vor ajuta să scapi de burtă. Este posibil, chiar fără un mare efort. Iată ce trebuie să faci, confom site-ului sanatate.bzi.ro.

Nu sări niciodată peste micul dejun

Dacă vrei să eviți senzațiile acute de foame din jurul prânzului, ar fi bine să nu mai sări niciodată peste micul dejun. Acesta trebuie să fie unul sățios și să conțină alimente precum ouă fierte, brânză, cereale integrale sau orice legume. Un mic dejun copios te va ajuta să ții departe senzația de foame de pe parcursul zilei și să eviți supraalimentația.  

Fă abdomene

Nu vei putea obține niciodată o siluetă perfectă sau un abdomen plat dacă nu faci și mișcare. Așadar, în fiecare dimineață fă câteva abdomene. Acestea te vor energiza și îți vor oferi o stare psihică foarte bună.  

Renunţă la alimentele fainoasele și la pâine

Alimentele precum pâinea, pastele, orezul sau dulcirile favorizează depunerea grăsimii pe abdomen. Evită-le cu orice preț și înlocuiste-le cu produse integrale, fără zahăr. Consumă orez brun, pâine neagră sau paste integrale.  

Mănâncă des 

În general, balonarea apare după mesele copioase. Încearcă să mănânci cât mai puțin și des în fiecare zi. Dacă nu te poți abține de la gustări, mănâncă migdale crude, semințe, legume sau fructe. Mâncatul regulat ajută la reducerea nivelului insulinei și la accelerarea metabolismului.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest