Cum scapi de mâinile zbârcite! Iată un remediu natural şi ieftin

 

Mâinile sunt ca o carte de vizită şi ea te recomandă, atunci când cunoşti pe cineva pentru prima dată. Efectul mâinilor zbârcite poate să apară din cauza deshidratării şi pentru că te-ei expus prea mult la soare.

Aplică măşti naturale o dată pe săptămână şi vei scăpa de acest aspect neplăcut. Ai nevoie de puţine ingrdiente pe care le ai deja în bucătăria ta.

Castravetele catifelează

Sucul de castraveţi, amestecat cu untură de porc în părţi egale, face minuni pentru pielea aspră de pe mâini. Se ung mâinile cu acest amestec de mai multe ori pe zi. Se poate aplica sucul de castraveţi şi simplu, tot de mai multe ori pe zi.

Cartofii repară pielea crăpată


Se fierb bine cartofii, apoi se zdrobesc. În apa în care au fiert legumele se introduc mâinile şi se menţin 10-15 minute. Se repetă procedura trei seri la rând.

Laptele hidratează

Aplicaţi pe mâini o mască hidratantă din lapte dulce şi avocado (se amestecă bine două linguri de pulpă zdrobită de avocado cu două linguri de lapte dulce, până se obţine o pastă omogenă), se lasă să acţioneze 20 de minute, se clăteşte cu apă caldă apoi se aplică un unguent de gălbenele sau muşeţel.

L.F.

Foto: Hepta


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest