Cum se apară preotul care a fost acuzat că nu avea voie să oficieze slujba Marioarei: "Eu apar pe Internet!"

 

O nouă controversă apărută după moartea Marioarei a dat-o peste cap pe Oana Zăvoranu! Vedeta este în stare de şoc, după ce în presă au apărut informaţii conform cărora preotul care s-a ocupat de înmormântarea Marioarei nu avea voie să oficieze slujba.

Potrivit surselor noastre, Oana nu a ştiut cine va oficia ceremonia funerară şi asta pentru că cea care s-a ocupat de înmormantare este o angajată a Cimitirului Eternitatea, iar Oana Zăvoranu a aflat abia astăzi, din presă, cine este unul dintre preoţii care s-a ocupat de înmormântarea Marioarei. Mircea Marian Pintica nu ar fi avut voie să oficieze slujbe. El a fost exclus din Biserica Ortodoxă Română după ce a divorţat şi a fost implicat în mai multe scandaluri.

"În primul rând a fost vorba dintr-o neînţelegere pentru că oamenii au impresia că dacă nu faci faci parte din patriarhie, nu ai voie să mai slujeşti pentru că nu este singura entitate care să dea dreptul de sluji. Eu aparţin din noiembrie, am acte, am legitimaţie. Eu apar şi pe Internet. Eu vă spun că nu aveam acces acolo, nu aveam acces fără acordul familiei, dacă nu se ştia de mine. Nu am vorbit cu Oana, ci cu alţi oameni de acolo, " a spus parintele Marian Pintică, la "Star Magazin", în exclusivitate pentru Antena Stars. 

Urmăriţi materialul video de mai sus pentru a afla mai multe detalii!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest