Cum se împarte averea după divorț! Ce spune Anamaria Prodan: ”Nu există alte variante…”

 
+2 click pentru
galerie

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în pragul divorțului. Sexy-impresara și-a făcut toate calculele, inclusiv cele financiare. Ce se întâmplă cu tatuajul cu chipul lui Reghe!

 

În primă instanță, Anamaria Prodan nu a acceptat ușor despărțirea de bărbatul cu care a stat împreună mai bine de un deceniu. A încercat să-l readucă înapoi prin toate mijloacele. Văzând însă că divorțul este iminent, sexy-impresara s-a regrupat din mers și a expus cum se vor împărții banii la partaj.

 

Anamaria Prodan susține acum că nu e vorba de sume impresionante de împărțit, deși, tot ea a fost cea care a lansat informația că averea cuplului se învârte undeva între 50 și 100 de milioane de euro. „Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane”, spunea Anamaria Prodan cu ceva vreme în urmă la Xtra Night Show.

 

Anamaria Prodan susține că banii îi vor reveni ei în cea mai mare măsură, întrucât sunt moștenire de la mama sa. În cadrul unei emisiuni TV, vedeta a spus că Laurențiu Reghecampf va rămâne doar cu salariul de la CS Universitatea Craiova: "S-a vorbit despre sume fabuloase, însă nu există așa ceva. Eu cu Laurențiu nu avem nimic de împărțit. Toată averea este moștenire de la mama mea. Aviz domnișoarelor care se dau pe lângă el cu ideea asta, eu, Ananaria Prodan sunt milionară! El pleacă cu salariul pe care-l ia și atât. Bineînțeles, poate să vină oricând acasă, la copii, însă nu pleacă cu nimic și nu împărțim nimic".

 

Potrivit Spynews, Ioana Prodan a lăsat în urmă patru case, terenuri şi conturi în bănci, două maşini, bijuterii în valoare de mii de euro, multe tabluri, toul însumând aproximativ două milioane de euro.

 

În altă ordine de idei, Anamaria Prodan nu renunță la tatuajele pe care le are cu Laurențiu Reghecampf, întrucât nu vrea să șteargă momentele frumoase pe care le-a trăit alături de acesta. Sexy-impresara a decis că atât marele tatuaj în care apare chipul lui Laurențiu Reghecampf, cât și cele mici care o duc cu gândul la el, vor rămâne, cu orice preț, în continuare acolo unde sunt.

 

"Nu există alte variante. Marele tatuaj rămâne aici, înclusiv numele lui pe care-l am scris. Totul rămâne pe corpul meu, aici unde sunt. Nu am motive să le șterg. Am multe, care îmi aduc aminte de el, dar totul rămâne intact, căci este tatăl copiilor mei.", a declarat Anamaria Prodan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest