Cum se înțeleg Adela Popescu și Radu Vâlcan, de fapt: „Este foarte dificil și antisocial”

 

Adela Popescu a dat din casă și a dezvăluit cum se înțelege, de fapt, cu Radu Vâlcan! Nu de puține ori cuplurile care pretindeau că există dragoste și înțelegere între ei, în mediul online, doar mascau anumite neînțelegeri din viața reală și au sfârșit prin a se despărți. Să fie cazul și celor doi?

Adela Popescu a oferit un interviu sincer, în care a vorbit deschis despre cum se desfășoară viața alături de Radu Vâlcan. Cei doi sunt căsătoriți de ceva timp și sunt părinții a doi băieți minunați, și mai, mai, că par a forma familia perfectă. Însă lucrurile nu stau chiar așa.

Actrița a dezvăluit că soțul ei este o persoană dificilă și întotdeauna alege să vorbească doar cu persoanele care îi sunt pe plac, primind rapid o etichetă care nu îl avantajează. Chiar si așa, Adela Popescu a ținut să precizeze că numărul „defectelor” sunt infime față de calitățile pe care le are.

”Radu este foarte dificil, dar pe cât de dificil este, pe atât de mult îmi dă mie ce am nevoie. Este un om antisocial, eu nu. El dacă stă de vorbă cu cineva, stă de vorbă fiindcă îi place persoana respectivă. Nu are nicio jenă să facă exact ce simte. La început asta m-a deranjat, apoi mi-am dat seama că el este de fapt întru totul dedicat mie și familiei noastre și că tot ce vede în viitor suntem numai noi, cei ai lui. În rest, niciodată și în niciun context nu m-a pus în vreo situație neplăcută. Chiar îmi aduc aminte că o colegă de la Buftea l-a rugat odată să o conducă acasă și Radu a refuzat-o, pentru că așa a considerat că e mai bine ca să nu îmi creeze vreun disconfort și mie asta mi se pare admirabil, pur și simplu! Iar ciudățeniile pe care le are pălesc în comparație cu ceea ce-mi oferă”, a declarat prezentatoarea TV în cadrul unui interviu pentru cristinastanciulescu.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest