Cum se înțeleg, de fapt, Lora și Ghenu, de când sunt blocați în Bali: „Momente grele și tensionate”

 

Pandemia de coronavirus i-a prins ținut pe Lora și pe Ghenu departe de casă mai bine de cinci luni. Cei doi au rămas blocați în Bali, acolo unde se bucură de peisajele superbe, însă viața lor nu a fost atât de roz precum se vedea din exterior, iar mai multe despre neînțelegerile și tensiunile din relații a spus chiar artista.

Lora a recunoscut că au existat mai multe momente grele în relația ei cu Ghenu, de când au ajuns în Bali, însă în ciuda obstacolelor pe care le-au întâmpinat, au reușit, într-un final, să le depășească și să se bucure unul de celălalt și de locul care s-a transformat în a doua casă a lor.

„Au fost și momente grele și tensionate. Suntem doi oameni cu idei fixe și de multe ori am intrat în contradicție unul cu celălalt, dar asta nu înseamnă că e ceva în neregulă cu relația, ba dimpotrivă, cum rezolvi aceste lucuri spune foarte multe despre iubirea dintre doi oameni”, a declarat Lora printr-un Live, în cadrul unei emisiuni tv.

Mai mult decât atât, Lora a ținut să îi facă și o declarație de dragoste lui Ghenu, în care și-a exprimat recunoștința pentru toată susținerea pentru toată iubirea pe care i-a arătat-o până acum.

„Am descoperit ca pot să stau cu Ionuț oriunde în lumea asta și să mă simt acasă și că putem să trecem peste orice”, a adăugat Lora.​


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest