Cum se înțeleg, de fapt, Loredana Groza și Delia. Adevărul despre așa-zisa rivalitate dintre ele

 
+2 click pentru
galerie

Loredana Groza și Delia sunt două nume cu greutate în industria muzicală românească, dar chiar și așa, gurile rele au sugerat că cele două nu s-ar înțelege deloc bine și că la mijloc ar exista o rivalitate care dăinuie de ani buni. Dar iată că acum cărțile au fost date pe față, iar Loredana și Delia au vorbit cu lux de amănunte despre relația pe care o au, de fapt.  

După ce Delia și Loredana au devenit colege în cel mai nou sezon al concursului de talente „X Factor”, nu puțini au vrut să afle care este dinamica relatiei lor, dar și dacă între cele două a existat vreodată un război, așa cum s-a tot vehiculat.

Loredana Groza a mărturisit că niciodată nu s-a pus problema să aibă vreun conflict cu Delia, susținând că zvonurile reprezintă „mai mult mit decât adevăr”. Ba chiar mai mult, noua jurată de la „X Factor” a dezvăluit că ea a fost cea care a descoperit talentul Deliei și care a susținut-o cu mult înainte să ajungă artista de astăzi.

„E lipsită de fundament această rivalitate, pentru că eu sunt, poate nu toată lumea are habar, cea care a descoperit-o pe Delia, prima care a crezut în talentul ei încă de când era la liceu”, a spus Loredana, pentru VIVA!

Și Delia a dezmințit zvonurile precum că ar fi fost la cuțite vreodată cu Loredana, mărturisind că România este o țară mult prea mică pentru a putea exista rivalități între vârfurile industriei artistice.

„Sunt fericită că suntem colege, pentru că apuc să o cunosc și altfel decât până acum. Este o persoană extrem de caldă și de bună!”, a explicat și Delia, pentru sursa citată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest