Cum se înțeleg Ioana Simion și Ilie Năstase după ce au anunțat că vor divorța: „Locuim separat”

 

Vestea că Ioana Simion și Ilie Năstase vor divorța a picat ca o bombă în lumea mondenă, mai ales când cu câteva săptămâni înainte de anunț, vorbeau despre cum vor organiza nunta. Odată cu separarea, bruneta vrea să se focuseze pe alte activități, printre care și deschiderea unei clinici medicale.

În ciuda tuturor eforturilor pentru a salva mariajul cu fostul mare tenismen, Ioana Simion s-a lovit de mult prea multe obstacole, astfel că a renunțat și a decis să divorțeze de Ilie Năstase după un an de căsnicie. Chiar si așa, bruenta nu s-a lăsat afectată de separare, ba din contră, despărțirea motivat-o să facă tot ce îsi dorește.

"Îmi doresc ca anul acesta să deschid clinica medicală. Am rămas un pic în stand by din cauza pandemiei. Suntem în punctul de a aduce aparatura, însă motorașele abia se pornesc, ca să zic așa. Dacă nu erau aceste interdicții și acest virus, situația era mult mai avansată, iar acum puteam să avem pacienți, dar din păcate planurile ne-au fost date peste cap", a spus Ioana Simion pentru click.ro.

Ce relație are acum cu Ilie Năstase

Contactată de reporterii Antena Stars, Ioana Simion a dezvăluit, imediat după separarea de Ilie Năstase că acum locuiesc separat, dar ori de câte ori fostul mare tenismen are nevoie de ajutor, aceasta nu îl refuză niciodată.

„Cu Ilie mai vorbesc, dar, locuim separat. Ne mai vedem, îl mai ajut cu ce are nevoie, îl duc unde are nevoie. Atât, a spus Ioana Simion.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest