Cum se înțelege Adda cu soacra ei: „Nu am fost cele mai bune prietene”

 

Adda a dat din casă! Fosta concurentă de la „Asia Express” a dezvăluit cum se înțelege, de fapt, cu soacra și cât de adevărată este zicala: „Soacră, soacră, poamă acră”.

Adda a mărturisit că relația cu mama soacră nu a fost chiar roz la început, însă în timp lucrurile s-au schimbat. Se pare că neînțelegerile aveau loc între cele două, tocmai datorită similarităților comportamentale.

Cântăreața a dezvăluit că ea și mama soacră se aseamănă ca două picături de apă, însă până să vadă acest aspect, Cătălin, soțul ei, a cam fost prins între ciocan și nicovală. Acum, cele două sunt chiar cele mai bune prietene și își povestesc orice!

„La început, nu pot să zic că am fost cele mai bune prietene, pentru că suntem identice. Aceeaşi zodie. Acelaşi temperament. Copie la indigo. Amândouă cu gura mare. Acum ne înțelegem foarte bine. Suntem sensibile şi ne atinge orice. Da! A râs, pentru că ştie că aşa suntem noi. De multe ori, când ne mai contrăm, ne zice „Asia Express continuă.”, a spus artista într-un interviu acordat în exclusivitate revistei VIVA.

Participarea în cadrul competiției „Asia Express” i-a adus Addei foarte multe critici din partea telespectatorilor, din cauza modului în care se comporta cu soțul ei. Însă sub carcasa de femeie puternică, artista a mărturisit că se află o persoană foarte sensibilă, însă din cauza numeroaselor momente grele pe care le-a îndurat în viață, și-a creat un sistem de autoapărare.

„Au fost foarte multe momente grele, însă, de fiecare dată, Universul a lucrat şi s-a întâmplat ceva neaşteptat, care m-a ajutat să depăşesc situațiile. Muzica m-a ajutat mereu. Iar acum familia e cea mai puternică motivație.”, a povestit Adda.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest