Cum se înțelege Antonia cu mama lui Alex Velea, de fapt: “Îmi doresc să plec”

 

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din lumea mondenă. Și dacă mama cântăreței este o figură publică destul de cunoscută, atât datorită aparițiilor la diverse evenimente cu fiica sa, cât și filmărilor publicate de Antonia cu ea, pe instagram, nu se poate spune același lucru și despre mama lui Alex Velea, despre care nu se știu prea multe detalii.

Relația dintre mama Antoniei și Alex Velea este una foarte bună. Nu puține au fost ocaziile în care cei doi au dovedit cât de mult se respectă și se apreciază reciproc. Mai mult de atât, Denise Iacobescu a spus numai cuvinte de laudă despre ginerele ei și despre modul în care o tratează pe fiica sa.

Iar dacă relația dintre Alex Velea și Denise Iacobescu a fost destul de transparentă, nu se poate spune același lucru și despre conexiunea dintre Antonia și mama soacră... până acum. Artista a dezvăluit că se înțelege extraordinar cu mama lui Alex Velea și chiar își dorește să plece într-o vacanță doar cu ea, ca să întărească relația de prietenie și mai mult.

“Foarte bine, ne înțelegem bine și ne ajută cu tot ce ține de creșterea copiilor. O iubesc mult pe ea, și ea pe mine, este o gospodină excepțională, îmi face mereu pe plac. Știe că iubesc orezul cu lapte și îmi pregătește mereu. Îmi doresc să plec într-o vacanță cu ea!” a spus Antonia, în cadrul unui interviu pentru viva.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest